Ekonomi

Vatandaşlarımızı Engelli Hakları Ulusal Eylem Planımızı sahiplenmeye davet ediyorum.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Engelli Hakları Ulusal Eylem Planı’nın engelli haklarının korunması, güçlendirilmesi ve geliştirilmesine anlamlı katkılar sağlayacağına inandığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ev sahipliğinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve program değişikliği nedeniyle katılamadığı Manisiz Uzun Ömür Fuar ve Farkındalık Zirvesi’ne yazılı açıklama gönderdi.

Katılımcıları selamlayan Erdoğan, mesajında ​​şunları söyledi:

“Nazik davetiniz için teşekkür eder, bugün açıklanacak olan Engelli Hakları Ulusal Eylem Planımızın hayırlara vesile olmasını diler, emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım. Planın hazırlanmasında emeği geçenlere ve ilgili tüm kurum ve kuruluşlara, Nitekim spor, sanat, kültür ve iş hayatında değerli başarılar sergileyen engellilerimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. şahsım olarak tüm engelli vatandaşlarımın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlarım. Engelli Hakları Ulusal Eylem Planımızı tüm kurum ve kuruluşlarımız ile tüm vatandaşlarımızın sahiplenmesi. engelli kardeşlerimizin haklarının korunması, güçlendirilmesi ve daha da geliştirilmesi.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu